OM OS

Her kan du læse mere om os og vores arbejde hos Gifted Institute. Vi er specialiserede indenfor høj begavelse og har børn og unge i fokus, herunder også højtbegavede børn og unge, der ligeledes kæmper med en indlæringsvanskelighed. Vi tester, formidler og  hjælper dem, der er landet i en svær situation.
I Gifted Institute arbejder vi med individet, familier, skoler og forvaltninger, der har ansvar for børn og unges trivsel. Det gør vi blandt andet via samtaler, kurser og workshops samt forskellige tilbud til højtbegavede børn og unge. Vores arbejde står på tre ben:

Barnets perspektiv

Internationalt netværk

Løbende udvikling

Akutte henvendelser

Er du eller I som familie i en situation, hvor I har behov for akut sparring og hjælp, kontakt os via sms på telefon 4034 0000 eller via mail Contact@Gifted-Institute.com  (også søn- og helligdage).

Skriv venligst, at henvendelsen er akut, og vi vender tilbage til jer hurtigst muligt. Vi svarer oftest indenfor max. 12 timer - også weekender og helligdage.

Vort værdisæt

Vision: At alle børn og unge bliver mødt med udgangspunkt i deres oplevelser og unikke udfordringer.

Formål: At skabe forståelse for højtbegavede og dobbelt-exceptionelle børn og unge i skole-, forvaltnings- og familieregi samt at hjælpe børn, unge og familier.

Vore fokuspunkter

- Vi slipper Jer ikke!
- Barnet kommer altid først!
- I fællesskab ved vi mest.

En stor del af det arbejde vi udfører er gratis qua vores formidling indenfor høj begavelse. Vi tager betaling for ydelser, som indebærer en udgift for os samt brug af vor arbejdstid. Herunder honorering af ekstern ekspertise.

Om os

Rekrutteringsdag februar 2022-26
Tester, afholder samtaler, supervision og kurser. Jeg har en interesse for Sverige (deres fjelde) og for Japan (deres kampkunst) - forsøger ihærdigt - og uden held - at manipulere mine børn til samme interesse.  
Johnnie 
Johnnie@Gifted-Institute.com
Grith Tschorn
Tester, afholder samtaler, foredrag og underviser.
Medstifter og formand i foreningen Gifted Children 2012-2021.
VILD med Komodovaraner!
Grith 
Grith@Gifted-Institute.com
Hygger om børn der kommer til test eller på Camp. Stormester i kage og is.
Bedste
Contact@Gifted-Institute.com
sigrid profil billede
Underviser på pilotprojektet "Hungry Brains online", inspireret af Logan skolen, og konceptudvikler.
Hos mig må man tegne på væggene, vel at mærke, hvis man gør sig umage.
Sigrid
Sigrid@Gifted-Institute.com
Catharina Christiansen
Transkriberer, oversætter samt underviser på Busy Brains. Studerer jura på Københavns Universitet. Stor fan af varme drikke og har pt en samling på 73 varianter af grøn te.
Catharina
Catharina@Gifted-Institute.com
Grafiker og Spiludvikler for Gifted Institute. Hjælper på Gifted-Institute camps. Student fra Sorø Akademi. Underviser ved Den Frie Digitale Skole. Kreativ med storforbrug/misbrug af fantasybøger. Orkideer er min yndlingsblomst fordi det er de eneste jeg evner at holde i live.
Freya
Freya@Gifted-Institute.com
Underviser på Busy Brains. Hjælper på Gifted-Institute camps. Tidligere elev på Athene Skolen. Studerer psykologi på Stirling universitet. Vild med naturen samt bamser og fantasy bøger, og kan ikke holde en plante i live uanset hvor meget jeg prøver.
Lærke
Busybrains@Gifted-Institute.com
Underviser på Busy Brains.  Hjælper på Gifted-Institute camps. Færdiggjorde en fuld HF på 5 måneder i 3. Forsøg. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Klatrer gerne og passer mine krøller. Er elendig til at huske navne.
Kristian
Busybrains@Gifted-Institute.com
Underviser på Busy Brains.  Hjælper på Gifted-Institute camps. Forhenværende marinesoldat. Studerer jura på Københavns Universitet. Dyrker kampsport og går op i styrketræning. Synger som en druknet hvalros. At spise min mad er på eget ansvar.
Magnus
Busybrains@Gifted-Institute.com
Underviser på Busy Brains. Studerer psykologi ved SDU Odense. Elsker at stå i et køkken og har altid et blåt mærke efterladt af en bordkant.
Sofie
Busybrains@Gifted-Institute.com
Asbjørn Preuss
Asbjørn fjolle billede
Underviser på Busy Brains. Hjælper på Gifted-Institute camps.
Spejderleder i Det Danske Spejderkorps
Studerer fysik på Københavns Universitet
Har engang gået fra Skagens Gren til Harrislee for en plade chokolade.
Asbjørn
Busybrains@Gifted-Institute.com
Nicolas Tschorn
Nicolas fjolle
Underviser på Busy Brains
Student fra Sorø Akademi
Studerer fysik på Københavns Universitet med speciale i astronomien.
Jeg har en kat der hedder Kendrick Lamar, og en fisk der hedder Benjamin. De svarer ikke når jeg kalder, men mon ikke de får det lært?
Nicolas
Busybrains@Gifted-Institute.com
Christian profilbillede
CIA fjolle billede
Underviser på Busy Brains. Tidligere elev på Athene Skolen. Student fra Bagsværd Kostskole. Studerer filosofi på Københavns Universitet.
Mit armbåndsur er med Batman og jeg har 100% flere LEGO-klodser end dig.
Christian / CIA
Busybrains@Gifted-Institute.com
Researcher. Student fra Silkeborg Gymnasium. Studerer psykologi på Århus Universitet - er næsten færdig. Min passion er computerspil, psykologi og ikke mindst: dyre jeans fra Norditalien.
Simon
Contact@Gifted-Institute.com
Instituttets mest skattede og velpolstrede medarbejder - byder alle besøgende hos Gifted Institute velkommen med stoisk ro og elegance.
Lokkes nemt med nus og tun

Carlos
Contact@Gifted-Institute.com

Vores samarbejdspartnere

Leading expert on and advocate for the gifted and the 2e children. I love flowers, wrapping gifts, dancing and I am PASSIONATE about the gifted.
Linda Silverman
Founder and director
Gifted Development Center
Markus Hunt
Head of School at Logan School for Creative Learning
Developer of Team Toppers and World Game. Language and making up stories are my passion. I have written over 200 children’s books and 4 thrillers for adults.
Marion van de Coolwijk
Founder
Kind in Beeld
Founder of Center for the Advancement of Noesis in Greece and a long term scholar of and advocate for the gifted and with a strong passion for Cocio.
Doctor Danae Deligeorges
Founder at Center for the advancement of Noesis
Founder  of Guiding Bright, Child & Family Therapist specializing in giftedness. Can often be spotted traveling by foot or sled in the Colorado Rocky Mountains.
Tina Harlow
Founder
Guiding Bright
Christiane Wells
President of the Dabrowski Center
Director of Qualitative Research
Gifted Development Center
When not playing music (flute and piano), Dr. Grobman spends time with his wife growing their organic garden.
Jerald Grobman MD
Distinguished Fellow American Psychiatric Association