Camps

Camps er et tilbud til børn og unge fra 10 år og opefter som byder på masser af fagligt indhold såsom teambuilding, undervisning i overexcitability, retorik m.m. og med forskellige gæsteundervisere fra gang til gang.

Alle camps afholdes i Dalmose (ca. 15 km syd for Slagelse) på en stor gård i Grith og Johnnies private hjem. Gården ligger i naturskønne omgivelser omgivet af marker og med en stor have, hvor de unge indkvarteres i egne telte som sættes op i skyggen fra havens gamle træer. Haven er rammen for både undervisning og socialt samvær. Her kommer skuldre og puls ned, og omgivelserne indbyder til ro og socialt samvær.

Faciliteterne byder på stort fællestelt i haven, hvor der undervises,  et indendørs poolområde med slush-ice maskiner til at nedkøle overophedede hjerner, poolbord, brætspil en masse og meget mere. 

De unge kommer med mange forskellige baggrunde, og skulle der på camps opstå nedsmeltninger, er de voksne på stedet uddannet (og altid parat) til at tage de dybe og indimellem svære samtaler med de unge. 

Udover det faglige indhold tjener camps i meget høj grad også et socialt formål. De unge finder her et fællesskab, hvor de kan være sig selv, og nye venskaber knyttes på hver camp. De tager hjem med nye faglige kundskaber og mætte på dejlige oplevelser i de fantastiske rammer, Gifted Institutes camps tilbyder.

Ønsker du flere oplysninger om camps, kan du kontakte os på contact@gifted-institute.com.