Vi har brug for din hjælp

Siden instituttets opstart har vi oplevet kraftig vækst og står derfor og mangler hænder til diverse arbejdsopgaver, herunder undervisningstilbud og weekendarrangementer og camps.

Til unge og forældre:

Vi inviterer alle interesserede til “rekrutteringsdag” d. 26. februar, dog med mulighed for at ankomme fredag d. 25. februar og også blive til d. 27. februar.

D. 26. februar fra kl.10-17, vil vi fokusere på at give en introduktion til de forskellige arbejdsopgaver som ligger i instituttet og dermed håbe, I kunne have lyst til at hjælpe.

Der vil være tid til at stille afklarende spørgsmål undervejs og det er ikke et krav - men et håb - at man efterfølgende har lyst til at være en del af en fælles mission om at hjælpe højtbegavede børn og unge, deres familier samt professionelle som arbejder med høj begavelse og alt hvad dertil hører.

Eventet er forbeholdt deltagere der er +15 år.

Weekenden er gratis med fuld forplejning og alkoholfri.

Et overblik over mulige arbejdsopgaver vi glæder os til at informere Jer om:

  • Undervisere til Busy Brains (for erfarne) 
  • Hjælpere på weekendarrangementer (både for nye samt erfarne)
  • Hjælpere på camps (både for nye samt erfarne)
  • Administrative opgaver (både for nye og erfarne)

Vi glæder os til at fortælle om instituttets ydelser samt glæden ved at hjælpe højtbegavede og samtidig også forklare, hvordan vi tager hånd om nye hjælpere ift. oplæring.

Opgaver i instituttet kan være aflønnede, frivillige eller begge dele. Eneste krav fra vor side er, at du holder af børn og unge og vil være med til at give dem bedre kår i dagligdagen.

Tilmelding sker til contact@gifted-institute.com med information om, hvornår du forventer at ankomme og eventuel overnatning. 

Praktiske informationer følger når tiden nærmer sig.

Vi glæder os til at se dig.