Alle camps afholdes i Dalmose (ca. 20 km fra Slagelse) på en stor gård i Grith og Johnnies private hjem. Gården ligger i naturskønne omgivelser omgivet af marker og en stor have, hvor de unge i sommermånederne indkvarteres i egne telte som sættes op i skyggen fra havens smukke gamle træer. Haven er rammen for både undervisning og socialt samvær. Her kommer skuldre og puls ned, og omgivelserne indbyder til ro og nærvær.

Faciliteterne byder på stort fællestelt i haven, hvor der blandt andet undervises, et indendørs poolområde med slush-ice maskiner til at nedkøle overophedede hjerner, poolbord og meget mere.

De unge kommer med mange forskellige baggrunde, og skulle der på camps opstå nedsmeltninger, er de voksne på stedet uddannet (og altid parat) til at tage de dybe og indimellem svære samtaler med de unge.

Udover det faglige indhold tjener camps i meget høj grad også et socialt formål. De unge finder her et fællesskab, hvor de kan være sig selv, og nye venskaber knyttes på hver camp. De tager hjem med nye faglige kundskaber og mætte på dejlige oplevelser i de fantastiske rammer, Gifted Institutes camps tilbyder.

Det er også her vi uddanner vores undervisere og hjælpere, når de skal klædes på til at undervise på eksempelvis Busy Brains eller på camps.

Vi ved ikke præcis hvor gammel gården er, men der har ikke været drevet landbrug siden 1972. Gården er gennemgribende renoveret i starten 00'erne og Grith og Johnnie har gennemført deres egne små renoveringsprojekter.

Vi glæder os til at byde velkommen.